RUBEN SPAARGAREN

TENNIS ON WHEELS

 
 

VOOR DE SPONSOREN

Jaarlijkse Rubenborrel

Regelmatige nieuwsbrief

Als u mij ook wilt ondersteunen dan kan dat eenvoudig door uw donatie over te maken op het volgende rekening nummer:

 

Rabobank NL15 RABO 0300 6682 60

t.n.v. Stichting Ruben Spaargaren Tennis on Wheels

Gevestigd in Aalsmeer

 

Als u vragen heeft over de sponsormogelijkheden, dan kunt u hier naar de contact pagina.

 

Ruben Spaargaren

Ruben Spaargaren is in 2010 op zijn elfde in aanraking gekomen met rolstoeltennis nadat hij kort daarvoor gehandicapt raakte en in een rolstoel belandde.

Na ongeveer vier jaar trainingen te hebben gevolgd via Stichting Rolstoeltennis in Badhoevedorp is Ruben opgenomen in de landelijke selectie. Op dit moment is Ruben op veel fronten bezig om zich te ontwikkelen. Hij traint wekelijks met de selectie in Almere, werkt samen met Marc Kalkman aan zijn techniek tijdens de wekelijkse privé trainingen en onder begeleiding van Niels de Wildt volgt hij kracht trainingen bij Amstelhof in De Kwakel

Ruben neemt regelmatig deel aan toernooien in binnen- en buitenland. Hiervoor reist hij niet alleen binnen Europa, maar inmiddels ook al tot ver daarbuiten (o.a. Japan, Canada en Brazilië).

Al deze activiteiten hebben er toe geleid dat Ruben op dit moment tot de Nederlandse top behoort. In de internationale ranking laat Ruben een constante verbetering zijn. Begin 2016 stond Ruben nog op de 260e plaats in de heren enkel. Zijn huidige ranking wordt op elders op deze pagina vermeldt.

Om Ruben te ondersteunen in zijn streven om op een zo hoog mogelijk niveau zijn sport te kunnen beoefenen is de Stichting Ruben Spaargaren Tennis on Wheels opgericht.

De stichting wil dit doel bereiken door het werven van sponsoren op zowel financieel als praktisch vlak. Daarnaast wil de stichting natuurlijk de mindervaliden sport in het algemeen en het rolstoeltennis in het bijzonder op een positieve manier onder de aandacht brengen.

 

RANKINGS

17

International ranking singles

11

International ranking

doubles

3

National

ranking

singles

4

National

ranking

doubles

 
 

CONTACT ME

WRITE ME IF YOU HAVE MORE QUESTIONS

©2018 BY APS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now